Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2778g668kcal50.3g61.1g8.3g63.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 833g277kcal5.3g47.1g1.7g21.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g694g833kcal23.6g25g69.4g0g
Polar 10% (Valio)694g1458kcal222.2g0g69.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6473kcal602.8g266.4g297.6g171g
Valittu annoskoko5000g3237kcal301.4g133.2g148.8g85.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1618kcal150.7g66.6g74.4g42.8g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229