Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 993g385kcal4.4g67.5g5g25.8g
Karpalo 1028g335kcal4.5g35.5g7.2g33.9g
Vesi2482g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow497g1688kcal59.6g347.5g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4816kcal137g901g44.2g119.4g
Valittu annoskoko5000g2408kcal68.5g450.5g22.1g59.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1204kcal34.3g225.3g11.1g29.9g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832