Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1314g2181kcal249.7g0g131.4g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkosipuli 18g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala58g162kcal11.6g2.9g11.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1840g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1314g4599kcal236.5g775.3g51.2g78.8g
Rypsiöljy 36g314kcal0g0g35.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)263g331kcal28.9g0.8g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15300kcal1060.4g1579.2g507.6g163.8g
Valittu annoskoko5000g7650kcal530.2g789.6g253.8g81.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3825kcal265.1g394.8g126.9g41g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881