Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 608g3236kcal1.1g1.8g365g0g
Sokeri 517g2099kcal0g516.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 730g916kcal80.3g1.9g65.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 365g1252kcal37.2g255.5g4.4g12.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 365g1222kcal0.2g297.8g0.2g5.1g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.5g0g0.2g
Mustikka metsä- 1095g482kcal5.5g70.1g6.6g36.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1217g730kcal38.9g86.4g24.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g73g292kcal0g72.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20565kcal329.6g2627.6g932.6g108.4g
Valittu annoskoko5000g10283kcal164.8g1313.8g466.3g54.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5141kcal82.4g656.9g233.2g27.1g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980