Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore2016g665kcal20.2g139.1g2g50.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g437g122kcal2.6g26g0.9g10.9g
Sipuli, kokonainen 50g168g45kcal2.2g8.1g0.3g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 1344g2976kcal235.2g0g228.5g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 269g364kcal7.1g10.8g32.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%672g807kcal19.5g30.2g67.2g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima67g262kcal19.5g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10519kcal614.2g434.8g703g125g
Valittu annoskoko5000g5259kcal307.1g217.4g351.5g62.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2630kcal153.6g108.7g175.8g31.3g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834