Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 4367g7792kcal705.2g310.5g348g308.7g
Sipuli (kuorittu)364g98kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Valkosipuli 51g55kcal4g8.3g0.3g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl218g1965kcal0g0g218.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19821kcal1427.8g672.6g1134.6g632g
Valittu annoskoko5000g9911kcal713.9g336.3g567.3g316g
Annoskoko puolitettuna2500g4955kcal357g168.2g283.7g158g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089