Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1667g2800kcal333.3g0g166.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g833g458kcal25.8g53.3g16.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g417g1083kcal62.5g0.8g91.7g0g
Tomaattimurska 2083g613kcal11.7g110.4g4.2g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9908kcal866.6g329g558.6g79.2g
Valittu annoskoko5000g4954kcal433.3g164.5g279.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2477kcal216.7g82.3g139.7g19.8g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570