Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1352g5003kcal60.9g419.2g338.1g50g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1352g1055kcal227.2g0g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu690g869kcal75.9g2.1g62.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g34g20kcal0.3g3.4g0.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1352g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.8g12kcal0.5g2.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 186g56kcal2.3g8.9g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14031kcal734.2g871.6g828.6g106.4g
Valittu annoskoko5000g7015kcal367.1g435.8g414.3g53.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3508kcal183.6g217.9g207.2g26.6g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674