Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1424g3253kcal270.5g0g242g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1388g638kcal23.6g111g11.1g22.2g
Valkosipuli 178g193kcal14.1g29g1.1g3.7g
Vesi712g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1068g3523kcal138.8g683.3g29.9g90.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g231g65kcal1.4g13.8g0.5g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15343kcal896.8g1674.2g569.2g244.8g
Valittu annoskoko5000g7672kcal448.4g837.1g284.6g122.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3836kcal224.2g418.6g142.3g61.2g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786