Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 219g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Purjosipuli 797g183kcal14.4g19.1g1.6g16.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g39.9g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1994g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1595g1716kcal134.4g223.3g5.6g111.6g
Persilja 199g55kcal2.8g2.2g0.4g15.9g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5117kcal324.2g535.2g117.8g302.4g
Valittu annoskoko5000g2558kcal162.1g267.6g58.9g151.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1279kcal81.1g133.8g29.5g75.6g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910