Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1828g1097kcal27.4g237.7g1.8g16.5g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1701g2769kcal476.5g0g94.2g0g
Porkkana 574g188kcal3.6g31.9g1.1g14.6g
Sipuli (kuorittu)383g103kcal5g18.4g0.8g6.5g
Lanttu 468g135kcal4.7g21.5g1.4g8.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala47g131kcal9.4g2.3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8844kcal1053.2g623.6g217.4g92g
Valittu annoskoko5000g4422kcal526.6g311.8g108.7g46g
Annoskoko puolitettuna2500g2211kcal263.3g155.9g54.4g23g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301