Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2418g4110kcal483.6g0g241.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl73g653kcal0g0g72.5g0g
Sipuli (kuorittu)484g131kcal6.3g23.2g1g8.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g677g501kcal30.5g87.3g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 484g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g68g70kcal5.3g11g0.4g1.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g24g55kcal2.6g9.3g0.8g0g
Oregano, kuivattu 24g74kcal2.7g5.2g2.5g10.3g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g725g2829kcal210.3g4.4g210.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16846kcal1482.6g280.8g1061.4g39.8g
Valittu annoskoko5000g8423kcal741.3g140.4g530.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4212kcal370.7g70.2g265.4g10g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556