Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1282g231kcal7.2g32.1g5.1g9g
Peruna, keskikokoinen 60g1282g769kcal19.2g166.7g1.3g11.5g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g1282g1901kcal259.9g22.1g83.2g0g
Fetajuusto (Pirkka)641g1763kcal102.6g6.4g147.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)256g77kcal2.6g10.3g1g0.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 256g1000kcal5.5g5.6g107.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11481kcal794g486.4g691.4g42g
Valittu annoskoko5000g5741kcal397g243.2g345.7g21g
Annoskoko puolitettuna2500g2870kcal198.5g121.6g172.9g10.5g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772