Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1194g919kcal202.9g0g11.9g0g
Sipuli (kuorittu)298g81kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 1989g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g597g358kcal9g77.6g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g199g56kcal1.2g11.8g0.4g5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl398g676kcal71.6g5.6g39.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27g237kcal0g0g26.9g0g
Lanttu 298g86kcal3g13.7g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4826kcal583.2g246g162.2g41.8g
Valittu annoskoko5000g2413kcal291.6g123g81.1g20.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1207kcal145.8g61.5g40.6g10.5g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353