Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1815g381kcal59.9g34.5g0g45.4g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2269g386kcal36.3g49.9g4.5g43.1g
Voi 408g2962kcal4.9g1.6g332g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g508g1423kcal96.6g0.2g111.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10304kcal395.4g172.4g896.6g177g
Valittu annoskoko5000g5152kcal197.7g86.2g448.3g88.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2576kcal98.9g43.1g224.2g44.3g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584