Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 755g2592kcal77g528.8g9.1g26.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g291g305kcal17.1g43.3g7.3g47.9g
Sokeri 250g1014kcal0g249.6g0g0g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g11g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g523g2406kcal2.6g2.6g266.7g0.3g
Kananmuna kuoreton 639g912kcal79.9g1.9g65.5g0g
Mustikka metsä- 1046g460kcal5.2g66.9g6.3g34.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1162g746kcal37.2g56g40.7g0.1g
Sokeri 247g1002kcal0g246.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka29g116kcal0g28.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g29g157kcal0.1g0.1g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19521kcal441.2g2471.4g826g218.6g
Valittu annoskoko5000g9761kcal220.6g1235.7g413g109.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4880kcal110.3g617.9g206.5g54.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520