Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1406g406kcal14.1g64.7g4.2g25.3g
Kaali, valkokaali1406g297kcal16.9g47.8g2.8g29.5g
Sipuli (kuorittu)625g169kcal8.1g30g1.3g10.6g
Vesi1563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1742kcal78.2g285g16.6g130.8g
Valittu annoskoko5000g871kcal39.1g142.5g8.3g65.4g
Annoskoko puolitettuna2500g436kcal19.6g71.3g4.2g32.7g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612