Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1222g836kcal176.4g0g13.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g244g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Appelsiini, kuorittu 814g384kcal4.6g72.5g2.4g17.1g
Salaatti, jäävuori tuore1629g163kcal17.9g13g3.3g16.3g
Kurkku 570g62kcal3.2g8g0.6g4g
Halloumi-juusto light, 100g407g896kcal109.9g4.1g48.9g0g
Hunaja 57g188kcal0.3g46.1g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen57g107kcal0.3g25.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5403kcal631.6g362.4g138.8g83.2g
Valittu annoskoko5000g2702kcal315.8g181.2g69.4g41.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1351kcal157.9g90.6g34.7g20.8g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029