Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2078g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g831g233kcal5g49.4g1.7g20.8g
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Sipuli 554g168kcal6.9g26.6g1.1g9.4g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g125kcal0g0g13.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 208g576kcal4.2g6.2g58.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 402g534kcal33.9g70.7g8g20.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3626kcal112.2g355.4g173.2g113.8g
Valittu annoskoko5000g1813kcal56.1g177.7g86.6g56.9g
Annoskoko puolitettuna2500g907kcal28.1g88.9g43.3g28.5g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906