Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 313g707kcal50g1.6g56.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g1563g1844kcal270.3g20.3g68.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1116g475kcal4.2g45.8g0g0g
Lanttu 446g129kcal4.5g20.5g1.3g8g
Ruusukaali 558g136kcal7.7g10.9g2.8g14g
Porkkana, keskikokoinen 65g558g156kcal3.3g33.2g1.1g14g
Paprika punainen 446g131kcal4.2g20.1g1.8g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7156kcal688.4g304.8g264.2g89g
Valittu annoskoko5000g3578kcal344.2g152.4g132.1g44.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1789kcal172.1g76.2g66.1g22.3g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959