Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g1086g1564kcal238.9g0g65.2g0g
Rypsiöljy rainbow22g196kcal0g0g21.7g0g
Parsakaali brokkoli 434g152kcal20.1g8.5g1.3g10.9g
Porkkana 434g142kcal2.7g24.2g0.9g11.1g
Sipuli (kuorittu)290g78kcal3.8g13.9g0.6g4.9g
Hillosipuli, Rainbow116g41kcal1g8.1g0g0g
Paprika, punainen290g74kcal2.6g13.3g1.2g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl29g72kcal3.5g0.4g6.4g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%217g174kcal7g13g10.9g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g290g463kcal23.2g14.5g34.8g4.3g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g43g156kcal5.6g30.4g0.9g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 1738g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6250kcal618.6g256.4g288g77.6g
Valittu annoskoko5000g3125kcal309.3g128.2g144g38.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1562kcal154.7g64.1g72g19.4g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493