Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow3169g634kcal95.1g63.4g0g79.2g
Oliiviöljy 70g623kcal0g0g70.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä352g637kcal9.7g42.3g49.3g0g
Vuohenjuusto President704g1817kcal133.8g3.5g140.8g0g
Valkoviini kuiva 704g483kcal2.2g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8387kcal481.6g226.8g521g158.4g
Valittu annoskoko5000g4194kcal240.8g113.4g260.5g79.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2097kcal120.4g56.7g130.3g39.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744