Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]516g1740kcal61.9g0g190.7g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 516g618kcal84.7g0g30.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2062g2887kcal106.4g576.5g14g70.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g77g495kcal0.9g2.3g54.9g0g
Soijakastike 52g31kcal2.7g4.9g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)103g412kcal29.9g0g33g0g
Kananmuna kuoreton 567g809kcal70.9g1.7g58.1g0g
Parmesan formaggio da pasta52g236kcal20.6g0g17g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 26g75kcal2.8g3.9g5.4g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1031g1134kcal30.9g67g82.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16872kcal823.4g1312.6g973g140.4g
Valittu annoskoko5000g8436kcal411.7g656.3g486.5g70.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4218kcal205.9g328.2g243.3g35.1g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853