Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Purjosipuli 457g105kcal8.3g11g0.9g9.6g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1855g2968kcal426.7g0g148.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2112g739kcal21.1g145.7g10.6g29.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g86g63kcal3.9g11g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Mustapippuri 23g64kcal2.5g8.7g0.8g6.1g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8167kcal938.6g402.6g325.4g108.2g
Valittu annoskoko5000g4083kcal469.3g201.3g162.7g54.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2042kcal234.7g100.7g81.4g27.1g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011