Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1250g226kcal7g31.3g5g8.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1250g4875kcal0g1225g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1250g350kcal7.5g74.4g2.5g31.3g
Raparperi 1250g421kcal8.6g68.8g1.3g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11743kcal46.2g2799g17.6g115g
Valittu annoskoko5000g5872kcal23.1g1399.5g8.8g57.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2936kcal11.6g699.8g4.4g28.8g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731