Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 35g234kcal9.3g2.4g20.1g4.3g
Kirjolohifilee 2041g3374kcal341.8g0g224.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.3g0.1g0g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Paprika punainen 694g203kcal6.5g31.2g2.8g13.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g265g74kcal1.6g15.8g0.5g6.6g
Juuriselleri 306g96kcal3.8g14.1g0.6g9.5g
Inkivääri, tuore, silputtu61g49kcal1.1g10.9g0.5g1.2g
Purjosipuli 408g93kcal7.4g9.8g0.8g8.6g
Soijakastike 74g44kcal3.8g7g0.1g0g
Rypsiöljy 110g975kcal0g0g110.2g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 980g1312kcal23.8g279.6g2.7g29g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12981kcal802.4g753.6g726g145.4g
Valittu annoskoko5000g6490kcal401.2g376.8g363g72.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3245kcal200.6g188.4g181.5g36.4g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785