Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 658g190kcal6.6g30.3g2g11.8g
Porkkana 987g323kcal6.1g54.9g2g25.2g
Juuriselleri 165g52kcal2.1g7.6g0.3g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1316g1002kcal24.7g203.9g2.6g13.2g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta1316g66kcal2.6g5.3g5.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas329g921kcal62.5g0g72.4g0g
Persilja 66g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5241kcal215.2g621.2g170g126.8g
Valittu annoskoko5000g2621kcal107.6g310.6g85g63.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1310kcal53.8g155.3g42.5g31.7g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390