Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g1762g2996kcal158.6g149.8g193.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1982g1189kcal29.7g257.7g2g17.8g
Keiju rypsiöljy (Raisio)44g397kcal0g0g44.1g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Ruokakerma Valio 5%881g529kcal10.6g24.7g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10399kcal406.4g896.2g569.4g46.8g
Valittu annoskoko5000g5199kcal203.2g448.1g284.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2600kcal101.6g224.1g142.4g11.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583