Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1229g2089kcal245.7g0g122.9g0g
Sipuli (kuorittu)553g149kcal7.2g26.5g1.1g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g614g172kcal3.7g36.5g1.2g15.4g
Tomaattimurska 1229g361kcal6.9g65.1g2.5g23.3g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g123g70kcal4.5g12.4g0.2g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.6g0g
Vesi921g0kcal0g0g0g0g
Punaviini307g215kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6547kcal537.8g281g305g96.2g
Valittu annoskoko5000g3273kcal268.9g140.5g152.5g48.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1637kcal134.5g70.3g76.3g24.1g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608