Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3810g2286kcal57.1g495.2g3.8g34.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1042g344kcal34.4g51g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g60g191kcal0g1.8g22.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original60g42kcal2.4g4.8g1.8g1.8g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5723kcal187.8g1105.6g56.4g72.2g
Valittu annoskoko5000g2862kcal93.9g552.8g28.2g36.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1431kcal47g276.4g14.1g18.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105