Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha939g1559kcal178.4g0g93.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g634kcal0g0g70.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g646g181kcal3.9g38.4g1.3g16.1g
Sipuli 293g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Papu valkoinen, keitetty 1174g1263kcal98.9g164.3g4.1g82.2g
Tomaattimurska 939g276kcal5.3g49.8g1.9g17.8g
Vesi, vesijohtovesi 704g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)94g134kcal3.7g8.2g9.7g0g
Harissa 1 annos = 30 g70g196kcal5.6g37g5.8g0g
Ketsuppi, Heinz70g73kcal0.6g17g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8808kcal600.2g657.6g375.6g243.8g
Valittu annoskoko5000g4404kcal300.1g328.8g187.8g121.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2202kcal150.1g164.4g93.9g61g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468