Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit2262g385kcal36.2g49.8g4.5g43g
Nakki, keskiarvo 543g1267kcal61.9g6.3g111.9g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g136g733kcal0.3g0.4g81.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 113g388kcal11.5g79.2g1.4g4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1810g597kcal59.7g88.7g0g0g
Aurajuusto136g462kcal27.1g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7662kcal393.4g448.8g477.2g94.2g
Valittu annoskoko5000g3831kcal196.7g224.4g238.6g47.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1916kcal98.4g112.2g119.3g23.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140