Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 503g508kcal6.5g24.4g41.2g8.6g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 452g344kcal20.4g58.3g0.9g4.5g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2513g1508kcal25.1g113.1g100.5g15.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1457g1603kcal364.3g0g14.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g452kcal0g0g50.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8831kcal832.6g391.6g415g56.4g
Valittu annoskoko5000g4415kcal416.3g195.8g207.5g28.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2208kcal208.2g97.9g103.8g14.1g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481