Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1272g356kcal7.6g75.7g2.5g31.8g
Peruna, keskikokoinen 60g382g229kcal5.7g49.6g0.4g3.4g
Inkivääri, tuore, silputtu38g31kcal0.7g6.8g0.3g0.8g
Lehtiselleri 102g13kcal1.1g1.1g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 2545g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%255g407kcal6.9g6.9g38.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl127g95kcal5.1g10.2g3.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Rypsiöljy 51g450kcal0g0g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3286kcal60.2g322.6g193.6g82g
Valittu annoskoko5000g1643kcal30.1g161.3g96.8g41g
Annoskoko puolitettuna2500g822kcal15.1g80.7g48.4g20.5g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944