Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 218g66kcal2.7g10.4g0.4g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g471g132kcal2.8g28g0.9g11.8g
Peruna, keskikokoinen 60g435g261kcal6.5g56.6g0.4g3.9g
Bataatti, kuorittu 435g352kcal6.8g73.2g0.2g13.1g
Rypsiöljy 102g898kcal0g0g101.5g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)907g317kcal14.5g62.5g0.9g12.7g
Vesi1813g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g40g100kcal2.4g3.4g8.4g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g580g2002kcal145g348.1g12.8g58g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8255kcal361.4g1164.4g251g206.4g
Valittu annoskoko5000g4127kcal180.7g582.2g125.5g103.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2064kcal90.4g291.1g62.8g51.6g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959