Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g1179g236kcal29.5g14.2g5.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1258g2088kcal239g0g125.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk2097g562kcal12.6g111.1g4.2g29.4g
Sipuli (kuorittu)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Oliiviöljy 52g464kcal0g0g52.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g42kcal1.2g9.2g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g61g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Timjami 11g30kcal1g2.8g0.8g3.9g
Basilika, kuivattu 16g40kcal2.3g3.2g0.6g6.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl52g131kcal6.3g0.8g11.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7329kcal590.6g309g405.2g88.6g
Valittu annoskoko5000g3664kcal295.3g154.5g202.6g44.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1832kcal147.7g77.3g101.3g22.2g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267