Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1467g1613kcal114.4g264g7.3g117.3g
Peruna, keskikokoinen 60g1043g626kcal15.6g135.6g1g9.4g
Purjosipuli 228g52kcal4.1g5.5g0.5g4.8g
Persilja 33g8.9kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Sitruunamehu, laimentamaton33g6.8kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g65g574kcal0g0g65.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Paprika punainen 652g191kcal6.1g29.3g2.6g12.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka782g78kcal8.6g6.3g1.6g7.8g
Feta, Arla Apetina 3%652g717kcal117.3g13g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7828kcal537.8g925g196.2g309.6g
Valittu annoskoko5000g3914kcal268.9g462.5g98.1g154.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1957kcal134.5g231.3g49.1g77.4g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449