Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis664g743kcal146g0g19.9g0g
Herne kuivattu 830g2508kcal148.7g402.4g8.3g88.8g
Sipuli 143g43kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 3319g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g17g42kcal1.8g0.5g3.7g0.2g
Voi 17g120kcal0.2g0.1g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6931kcal597.8g822.4g91.6g184.6g
Valittu annoskoko5000g3466kcal298.9g411.2g45.8g92.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1733kcal149.5g205.6g22.9g46.2g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110