Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g213g60kcal1.3g12.7g0.4g5.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste639g166kcal5.8g30.7g1.9g14.7g
Peruna, vanha, kuorittu 160g122kcal3g24.8g0.3g1.6g
Vesi2663g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g66kcal2.1g1.6g5.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)21g55kcal2.8g2.6g3.8g0.1g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha426g707kcal81g0g42.6g0g
Kukkakaali, tuore639g128kcal11.5g14.1g1.9g11.5g
Chili paprika punainen21g8.5kcal0.4g1.9g0g0g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2792kcal225.4g200.2g113.8g81.2g
Valittu annoskoko5000g1396kcal112.7g100.1g56.9g40.6g
Annoskoko puolitettuna2500g698kcal56.4g50.1g28.5g20.3g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876