Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g584g3502kcal122.6g38.5g315.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 934g1172kcal102.7g2.4g84.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1556g4047kcal404.7g23.3g264.6g0g
Leivinjauhe 78g137kcal4g29.4g0g0.4g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli584g409kcal55.4g23.3g11.7g0.6g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g389g428kcal70g7.8g11.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g292g59kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g584g1255kcal145.9g12.8g40.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22017kcal1814.2g297.2g1458.4g10.2g
Valittu annoskoko5000g11008kcal907.1g148.6g729.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5504kcal453.6g74.3g364.6g2.6g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104