Pizza Special Laurendo Al Meira

Kuori n.5 pientä sipulia ja pilko (175g), kuori yksi valkosipulin kynsi.

Laita kuumaan pannuun n.15 g oliiviöljyä ja ruskista 500g vähärasvaista (7%) naudan paistijauhelihaa, sekä kuullota sipulit ennen jauhelihaa öljyssä.

Mausta mustapippurilla, suolalla (Fleur De Sel) ja aromimausteella.

Anna jäähtyä.

Pizzapohja:
Laita kulhoon 400g vähärasvaista maitorahkaa, 150g Arlan 12% kadett juustoraastetta, riko neljä kananmunaa, laita 8rkl (64g) Elovenan kauralese plus Beetaglukaania, 6 rkl (60g) Myllärin luomuruisjauhoa, 2 tl leivinjauhetta (10g), sekä 1 dl (100g) kylmää vettä ja sekoita hyvin.

Jaa pohja (950g) puoliksi ja levitä puoliskot (475g) kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle.

Levittäminen käy hyvin esim.

ruokalusikalla.

Laita esikuumennettuun uuniin ja paista pohjia ilman täytteitä 225C uunissa n.10 minuuttia.

Älä polta! Pohjasta tulee uunissa kauniin ruskehtava.

Tee tomaattimurskasta ja tomaattipyreestä (1 prk molempia) tomaattikastike, jonka maustat provinssin yrteillä, suolalla (Fleur De Sel), aromimausteella.

Jaa tomaattikastike puoliksi ja levitä puoliskot molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita yksi purkki tonnikalaa molempiin pizzoihin.

Tonnikalaa vedessä (esim.

Abba, valikoituja fileepaloja vedessä).

Ota yksi iso paprika, poista siemenkota ja pilko pieniksi.

Ennen siemenkotaa n.266g ja sen jälkeen 185g.

Pilko kolme tomaattia (262g) ja jaa molempiin pizzoihin tasaisesti.

Jaa ruskistettu jauheliha ja sipulit ja levitä puolikkaat molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita ananasrenkaita (363g) pilkottuna molempien pizzojen päälle (6 rengasta per pizza)

Ripottele pizzamaustetta ennen juustoraastetta

Laita molempiin pizzoihin 150g pussi Arlan 12% kadett juustoraastetta

Paista valmiit pizzat n.20 min. 225C uunissa ja tarjoile! :)

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3540g351kcal59.4g22.7g1.6g0g
Kadett juustoraaste (Arla)607g1397kcal176.1g15.2g72.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu324g408kcal35.6g1g29.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g86g276kcal15.5g37.1g7.3g15.5g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g81g259kcal8.9g51.8g1.6g9.7g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa valikoituja fileepaloja vedessä, Abba459g505kcal114.7g0g4.6g0g
Naudan paistijauheliha 7%675g938kcal128.2g0g47.2g0g
Paprika keltainen 250g75kcal2.3g12.7g0.5g5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g354g72kcal2.1g13.4g1.1g5g
Sipuli (kuorittu)236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Sainsburys chopped tomatoes with basil and oregani (Sainsburys), annos 390g522g131kcal6.8g23g1g6.3g
Tomaattipyree, Pirkka182g149kcal6.2g34.6g1.8g1.8g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Ananas, sokeriliemessä 490g361kcal2.4g81.3g0.5g5.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10396kcal1125.4g621.4g380g107g
Valittu annoskoko5000g5198kcal562.7g310.7g190g53.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2599kcal281.4g155.4g95g26.8g
Arvot/100g100g104kcal11.3g6.2g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161365