(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 171g39kcal3.1g4.1g0.3g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Herkkusieni säilyke 492g83kcal10.3g1g1.5g11.8g
Paprika punainen 385g113kcal3.6g17.3g1.5g7.3g
Kesäkurpitsa zucchini 534g96kcal3g13.4g2.1g3.7g
Parsakaali brokkoli 855g300kcal39.5g16.7g2.6g21.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 256g1000kcal5.5g5.6g107.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton321g577kcal14.4g17.6g48.1g12.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g534g588kcal12.3g21.4g53.4g0g
Tonnikala öljyssä 1239g2352kcal336.1g0g111.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10410kcal861.2g214.8g658.2g128.4g
Valittu annoskoko5000g5205kcal430.6g107.4g329.1g64.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2603kcal215.3g53.7g164.6g32.1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233