Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g816g775kcal163.2g0g5.7g0g
Makaroni ( tumma Torino )816g2856kcal146.9g481.5g31.8g49g
Sipuli (kuorittu)326g88kcal4.2g15.7g0.7g5.5g
Kesäkurpitsa zucchini 544g98kcal3g13.6g2.2g3.8g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g680g510kcal15.6g36g32.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g30g84kcal6g1.5g6g0.3g
Rypsiöljy 27g241kcal0g0g27.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu82g212kcal25.3g0g12.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1088g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 571g130kcal3.2g19.7g1.7g8g
Basilika, kuivattu 8.2g21kcal1.2g1.7g0.3g3.3g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10037kcal737.6g1139.6g240.8g141.6g
Valittu annoskoko5000g5019kcal368.8g569.8g120.4g70.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2509kcal184.4g284.9g60.2g35.4g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572