Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1592g1178kcal19.1g286.6g4.8g0g
Karjalanpaisti atria 700g1486g2378kcal282.4g0g136.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)828g248kcal8.3g33.1g3.3g1.7g
Kevytkerma425g510kcal13.6g19.1g42.5g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%425g361kcal5.9g18.7g29.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g85g208kcal9.3g4.2g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9852kcal681.4g738.6g468.6g8.8g
Valittu annoskoko5000g4926kcal340.7g369.3g234.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2463kcal170.4g184.7g117.2g2.2g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920