Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2575g4378kcal515g0g257.5g0g
Ranskankerma Valio644g1803kcal16.1g22.5g180.3g0g
Sipuli (kuorittu)644g174kcal8.4g30.9g1.3g10.9g
Flora ruokakerma 15 % 250g537g805kcal8.6g18.8g80.5g0g
Pekoni Pirkka601g1743kcal84.1g6g156.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17803kcal1264.4g156.4g1351.6g21.8g
Valittu annoskoko5000g8901kcal632.2g78.2g675.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4451kcal316.1g39.1g337.9g5.5g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161