Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 227g157kcal11.5g21.3g0.9g7g
Vesi2273g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Parsakaali brokkoli 455g159kcal21g8.9g1.4g11.4g
Peruna, keskikokoinen 60g682g409kcal10.2g88.6g0.7g6.1g
Pestokastike, yrttikastike 171g833kcal13.9g2.4g85.1g6.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g307kcal0g0g34.1g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1023g1330kcal184.1g22.5g62.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6463kcal485g300.4g369.8g69.2g
Valittu annoskoko5000g3231kcal242.5g150.2g184.9g34.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1616kcal121.3g75.1g92.5g17.3g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794