Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)618g167kcal8g29.7g1.2g10.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1108g200kcal6.2g27.7g4.4g7.8g
Munakoiso 1044g234kcal5.2g32.4g2.1g26.1g
Paprika, punainen789g203kcal7.1g36.3g3.2g15.8g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Oregano, kuivattu 21g65kcal2.3g4.6g2.2g9.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g21g192kcal0g0g21.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g21g20kcal0.2g3.9g0g0g
Ruispasta, Torino341g1194kcal44.3g228.5g8.5g20.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1002g200kcal6g38.1g3g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5022kcal164g813.6g92.2g209g
Valittu annoskoko5000g2511kcal82g406.8g46.1g104.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1256kcal41g203.4g23.1g52.3g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210