Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2164g652kcal20.3g110.3g4.3g43.3g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1923g3231kcal384.6g0g192.3g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g481g1442kcal19.2g28.8g139.4g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)192g537kcal26.9g7.7g44.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11853kcal908.2g316.6g761.4g94.8g
Valittu annoskoko5000g5926kcal454.1g158.3g380.7g47.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2963kcal227.1g79.2g190.4g23.7g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242