Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1500g1860kcal45g501g9g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g775g1101kcal96.9g2.3g79.8g0g
Margariini 80% keskiarvo500g3550kcal1.5g1g400g0g
Perunajauhot,rainbow1000g3240kcal1g810g1g14g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28807kcal360.2g4819.8g987.4g51.4g
Valittu annoskoko5000g14404kcal180.1g2409.9g493.7g25.7g
Annoskoko puolitettuna2500g7202kcal90.1g1205g246.9g12.9g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901