Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1771g1349kcal33.3g274.5g3.5g17.7g
Sipuli (kuorittu)452g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,51377g1729kcal289.1g0g61.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 319g721kcal51g1.6g57.3g0g
Kasvisliemikuutio 36g109kcal3.4g4.8g8.4g0.6g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)951g808kcal33.3g57.1g47.6g0g
Sinappi 95g125kcal4.2g13.4g5.7g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9924kcal840.4g746.2g370.6g55.2g
Valittu annoskoko5000g4962kcal420.2g373.1g185.3g27.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2481kcal210.1g186.6g92.7g13.8g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882